Glas Javnosti

MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ OČAJNA : Zbog ćerkinig SE*SA s Carem "NAMAGARČIO je Aleks, nju ću IŠAMARATI"

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Slovenka Nikolić, majka zadrugarke Aleksandre Nikolić, ne može da dođe sebi od šoka nakon što je saznala da je njena ćerka imala s*ks s Filipom Carem.

Ona kaže da snimak nije gledala i da je neprijatno iznenađena što je njena ćerka to sebi dozvolila.

- Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna, totalno su me pokopali! Ko imao seks?! Dajte, nemojte da me zaj*bavate?! - šokirana je Slovenka, koja kaže da je Caru pošlo za rukom da namagarči njenu ćerku:

- Ostvario je Car svoj cilj, šta više da kažem? Ne mogu više ni reč da izustim! Ja ne mogu ovo. Bolje da sam mrtva! Da me Bog uzme bila bih najsrećnija!


Slovenka za Pink.rs kaže da ne može da dočeka da svojoj ćerki za Novu godinu, ukoliko Veliki šef bude organizovao posetu zadrugarima, očita bukvicu pred svima.

- Znam šta ću Aleksandri reći, 
Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio... Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena devojka! Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom - rekla je na kraju piše Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR