Glas Javnosti

Maja uhvatila Slađu u njenom krevetu: Šok detalji sa starletinog letovanja

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Poršelina se potpuno izgubila

Voditelj Milan Milošević na "Pretresu nedelje" dao je reč Maji Marinković kako bi pričala o prekidu druženja sa Slađom Lazić Poršelinom.

On je potom postavio nekoliko škakljvih pitanja Poršelini, koja je zbunjeno odgovarala.


- Lažnih moralista je mnogo, mogla bih da nabrojim na jednu ruku koliko ih nema. Niko mi nije nešto specijalno drag osim starih ljudi, pored Milene i nekih novih ljudi koji su mi postali dragi i sa kojima imam komunikaciju...To je bilo na Igri istine, Slađa je odgovorila umirujućim tonom. Ne mogu da kažem da je to tako, kada nije. Oni ne znaju našu istoriju prošle godine. Ne znaju naše druženje, a mešaju se u našu temu. Dovoljan je postupak - rekla je Maja.

- Nikad se nije desilo da je Anita loše nešto rekla o tebi, razumeš - dodala je Slađa.


- Uhvatila te je u njenom krevetu da se kre***, to cela Budva zna. Meni je rekao čovek sa recepcije, Maja ga je napala. Ujutru si se spkovala i otišla za Užice, Maja se preselila u hotel na gas. Ja sam sedela sa Majom dok se ona pakovala - rekao je Milan, aludirajući na Desingericu koji je prepoznatljiv po svojoj "gas, bajo" pošalici.

- Je l te uhvatila u krevetu Maja da imaš intimne odnose sa likom?! Pa se posle pričalo po Budvi da je Maja poludela kada je ušla u sobu, pa je po tebe došao drugar i vratio u Užice - pitao je Milan.

- To je netačno - rekla je Slađa.


- Čovek je sedeo taj dan u bašti sa mnom, ali sam rekla da neću da pričam o tome - rekla je Maja.

- Ja sam čula da je bila bezobrazna kod nekog lika na jahti. Maja je pomenula tu osobu. Priča je išla ovako, da tu osobu boli k***c da se meša u te frke, nije takav. Ja sam bila tu kada je Majčica pričala nama kod doktora - rekla je Matora.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR