Glas Javnosti

MAJA MARINKOVIĆ OŠTRO ODBRUSILA TIJANI AJFON: "Davala sam dovoljno reklame ljudima koji nisu to zaslužili"

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Maja Marinković i Tijana Ajfon godinama su bile u dobrim odnosima, a Tijana joj je čak i upućivala podršku dok je bila u rijalitiju.

Starlete su se često zajedno pojavljivale, a da nešto nije u redu kada je reč o njihovom odnosu javnost je saznala sinoć. 


Naime, Maja je dobila pitanje kako reaguje na Tijaninu izjavu. 


- Šta bi rekla da saznaš da se oglasila tvoja bivša drugarica Tića i rekla, citiram: "Da sam bila pametna, ni kafu ne bih popila sa Majom", šta bi joj poručila - glasilo je pitanje.


- Stvarno ne znam ko je to, davala sam dovoljno reklame ljudima koji nisu to zaslužili. Što se tiče tih persona non grata, zaista ne bih komentarisala. Mnogi pokušavaju da se kače na mene, ali je prohujalo sa vihorom - rekla je Maja u Eliti.


Podsetimo, Tijana je nedavno objasnila zašto su se razišle.


- Nije ona mene ni prodala, ni izdala. Između mene i Maje nema zle krvi, uvreda da bih je ja sada pljuvala. Vodimo i dalje različite živote. Ona je i dalje u životu rijalitija, ambicija nula. Rekla sam joj: Hajde da se spakujemo da idemo u Tursku, otvori salon ili tako nešto, ma jok. Bila je presudna situacija kada mi se desila tragedija vezana za auto, raspadam se, izlazim iz policije, ona me zove, ja joj kažem: Čućemo se posle, zapaljen mi je auto, a ona meni kaže: Bilal ovo, Bilal ono... - rekla je Tijana nedavno.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR