Glas Javnosti

Maja i Stanislav imaju povezanosti od ranije

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Maja Marinković i Stanislav Krofak otkrili povezanost!

Prošle noći, nešto nakon ponoći, voditeljka rijalitija ,,Elita 7" Ivana Šopić dala je reč takmičaru i MMA borcu Stanislavu Krofaku kako bi čestitao rođendan ocu Maje Marinković, Takiju Marinkoviću, ali je on sve zasmejao, ali i šokirao kada je čestitao i njemu, ali i svojoj mami rođendan.

Stanislav je za crnim stolom ustao i obratio se mami i Takiju, nakon čega je to uradila i Maja Marinković. Takmičari su ostali šokirani da su Majin otac i Stanislavova majka rođeni na isti dan, pa su mnogi pomislili da je njih dvoje spojila sudbina. 

- Želim mojoj mami i Takiju da čestitam rođendan! - rekao je Stanislav, na šta se Maja nadovezala:

- Ne sumnjam da moj Taki već proslavlja, evo i Stanislavovoj mami čestitam rođendan, sve najbolje joj želim.

 

Mnoge je zanimalo da li se nakon toga promenilo mišljenje Takija Marinkovića, pošto je pre toga podržao Majin izbor i prvi put bez zamerki komentarisao njenog novog dečka u rijalitiju. Po svemu sudeći Marinković i dalje podržava njihovu vezu, o čemu govori objava na Majinom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram, koju vodi Taki dok je ona u "Eliti". 

Naime, on je na stori podelio ljubavni snimak koji je napravila Majina i Stanislavova fan stranica, po čemu može da se donese zaključak da Taki i dalje navija za ovu ljubavnu priču i da mu prvi put ne smeta momak za koji se njegova mezimica odlučila. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR