Glas Javnosti

LUNA NEMA FANOVE I NE MOŽE DA NASTUPA U ŠVAJCARSKOJ: SAMO GAGI MOŽE DA JOJ POMOGNE, TVRDI ANABELINA KUMA

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

Tina Stoičkov govori za „Blic“ da je krajnje vreme da Luna okrene novi list i pobegne sa Markom, inače tvrdi da će Đoganijeva završiti u ludnici. Anabelina venčana kuma, Tina Stoičkov, otvoreno govori o Luninom izlasku iz „Zadruge 3“ i tvrdi kako je drug Marka Miljkovića sve vreme uz Đoganijevu napolju.

- Markov drug sada čuva Lunu. Iako su svi to pomislili, ja se sa Lunom nisam čula posle one svađe koja se dogodila sa Anabelom. Luna me nije blokirala kao njena mama na Instagramu, jer je iskrenija osoba od nje. Njena i Markova veza će po svemu sudeći opstati napolju, jedino može sve da se raspadne zbog Anabele koja uvek seje zlo – kaže Tina i dodaje da ukoliko Đoganijeva ne napusti zemlju sa Miljkovićem da će pomoć morati da potraži kod psihijatra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????? #zadruga3 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Ona će otići sa Markom, ukoliko ne ode sa njim, moraće pravo da ode u ludnicu i potraži pomoć kod psihijatra. Anabela će je tamo sigurno odvesti, dok joj Marko ne misli loše. Meni je strašno žao što Luna na kraju ništa neće postići, iskoristiće je porodica jer je naivna i dobra. Od njene karijere neće biti ništa, moj joj je savet ukoliko se udruži sa Gagijem, tako će jedino moći da prođe na tržištu. Sa Anabelom nema nikakve sanše da bilo šta napravi. Niko neće nju da zove na nastupe, jer ona ne može da puni klubove – iskreno govori Anabelina venčana kuma.

Tina uspeva da zaključi kako se klupko u rijalitiju napokon odmotalo i da će porodica Đogani biti raskrinkana do samog kraja.

- Gagi je unutra ušao kao padobranac, jadnik izgubljen u vremenu i prostoru. Pred Novu godinu su svi bili u dobrim odnosima. Divna jedna familija na izgled. Objavljivali su zajedničke fotografije u Luninom stanu, iako je već tada Anabela bila u dogovoru da se razvede od Andreja Atijasa. Pre nego što se venčao sa Anabelom, on je imao sve povlastice. Dobijao je stan, a onda kad se venčao, stalno mu je trebala neka saglasnost. Otac mu je poručio da ne sme da ostane sa Anabelom u braku, jer onda neće moći ništa da nasledi. Sve je to bilo zbog Anabeline dece koja bi imala pravo na nasledstvo – izjavljuje Stoičkova za „Blic“ i dodaje da su svi kao porodica propali.

- Anabela je ostarila, Andrej je izgubio poverenje kod oca i nema pomoći više. Šta još ostaje? Jedina opcija im je bila „Zadruga“. Sve su se dogovorili samo što su neke stvari malo i otišle predaleko i to sve zbog novca. Bolje bi im bilo da se bave nekim časnijim poslom – zaključuje Anabelina kuma za „Blic“.

Tina tvrdi da je Luna na početku svoje pevačke karijere loše prošla na nastupima, iako su svi oni mislili da će biti drugačije.

- Poenta svega je da je Luna loše prošla na nastupima. Ona nema publiku, već neke tetkice i dečurliju po „Instagramu“ koji joj kao lajkuju fotografije i video snimke. Sa svim gazdama klubova u Švajcarskoj sam dobra, ali niko nije hteo da čuje za Lunu. Iako su hteli meni da učine zbog toga što sam bila Anabelina kuma, žalili su mi se da ne mogu da ugovore nastup jer nema zainteresovanih – kaže Štoičkova za „Blic“.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR