Glas Javnosti

LAKIĆU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD! Uhvaćen na delu, pokušao da se sakrije od kamera

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Oženjeni takmičar Elite uhvaćen u akciji sa cimerkom, mislio je da se ovo neće videti.

Pažnju tokom sinoćnje žurke u Eliti su posebno privukli oženjeni takmičar, Nikola Lakić i Slađa Lazić Poršelina. Učesnici su kao i obično bili opušteni, ali je jedan trenutak izdvojio ovu nedelju od prethodnih. Naime, oženjeni Nikola Lakić je pred svima skinuo majicu i započeo ples sa Slađom Lazić Poršelinom, što je izazvalo veliku pažnju prisutnih, ali i gledalaca koji su već primetili njihovu bliskost u prethodnom periodu.


Ovaj događaj nije prošao neprimećeno, a mnogi su odmah počeli da spekulišu da između Nikole i Slađe postoje "varnice". Činjenica da su njih dvoje već bili prisni tokom prethodne žurke samo je dodatno podgrejala ove spekulacije. Slađa je jasno pokazala svoje oduševljenje Nikolinim plesom, popevši se na plesni podijum i pridruživši mu se u plesu.


Očigledno je da su ovi događaji izazvali veliku pažnju javnosti, ali ostaje da vidimo da li će se između Nikole i Slađe razviti nešto više od prijateljstva. Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj njihovog odnosa, dok se ostali učesnici sigurno pitaju kako će se ova situacija odraziti na dinamiku unutar "Elite", s obzirom da je Lakić oženjen i tvrdi da je u srećnom braku i da je veran svojoj supruzi Coki, koja ga je nedavno posetila u rijalitiju, a od spolja vodi njegove "bitke" protiv Marikovića, koje i sama poznaje.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR