Glas Javnosti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTVORIO DUŠU: Emotivna priča o ocu koja slama srce

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kritsijan Golubiović je u emisiji 1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem po prvi put otvoreno i emotivno progovorio o svom teškom detinjstvu i ocu.

Kristijana Golubovića mnogi znaju kao opasnog momka, nekima je poznat kao rijaliti učesnik Zadruge ali ono što je manje poznato javnosti oduvek bilo ta emotivnija strana, kao i teško odrastanje o kojem nije mnogo govorio u medijima, kada je u pitanju njegova porodica.


- Moja biografija... Moj otac je spavao sa majkom to veče, a ujutru je odveden na robiju. Tako i moj život, jedan se gasi, sloboda, ja sam začet tad. Svi mi govore da sam isti otac. Ceo život sam u pokušaju da postanem svoj otac. On mi je idol i uzor - počinje Kristijan čije reči prenosi pink.rs.


Oca nije upoznao do 7. godine života, a sada otkirva kako je bilo odrastati bez oca:
- On je nesrećnim slučajem čoveka lišio života. Uzeli su pare, krio ih je u odžaku, dugo su krili te pare. Ne sećam se svog života u Minhenu, majka je radila kao stjuardesa, mnogo je radila. Plaćala je te bebisiterke, imali smo dobru garderobu i hranu, ali nismo imali oca i majku. Oca nisam ni znao, nisam imao tu figuru - otkriva Golubović i nastavlja:

- On je uzeo zakon u svoje ruke i pobegao sa diživotne robije. Najviše me zanimalo gde je kupio žutozeleni džemper. Za sestru je doneo narandžasti, a sestri zeleni. Obožavao je mene što sam ga odmah nazvao tata. Prve godine života sam došao iz Nemačke.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR