Glas Javnosti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ČEKA DETE SA 28 GODINA MLAĐOM: Otkrili su i pol bebe

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivša učesnica "Zadruge" Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju svoje prvo dete, a sada su saznali i pol bebe i to podelili sa svojim pratiocima na Instagramu.

Kristina i Kristijan okupili su svoje najmilije, pred kojima su otvorili kutiju iz koje su izleteli plavi baloni, što im je bila potvrda da je dečak na putu. Zavladalo je opšte oduševljenje i vriska.

- Muško! Pa, šta sam ti rekao?! - radovao se Kristijan.- Jesam, ubeđen sam da je dečak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dečake, mada bih ja više voleo ćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživeo sam ćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto neverovartno... Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljo onu narodnu što mi je deda govorio: "Prvo pa muško." Ja želim da ima petoro dece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamlo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno - pričao je Kristijan.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP