Glas Javnosti

Koliko je Matora ZARADILA OD RIJALITIJA, a samo na ovo je potrošila ogromnu sumu novca!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Jovana Tomić Matora godinama je deo rijaliti programa, gde je do sada zaradila čitavo bogatstvo.

Prvi put pojavila se 2015. godine u “Parovima”, gde ju je publika gledala dve sezone. Onda je 2017. postala učesnica “Zadruge” i u svakoj je bila od početka do kraja.

– Rijaliti je postao moj posao! To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona “Zadruge” zaradila sam više od pola miliona evra i to kad se oduzmu kazne – pohvalila se Tomićeva i otkrila u šta je ulagala taj novac:

– Imam kafić, a jedno vreme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na “ribe” i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva meseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 evra nedeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 evra sam bacila na izlaske! Ceo jedan stan.


Učesnica Anita Stanojlović prevarila je Jovanu Tomić Matoru tako što se na dan njihove svadbe dopisivala sa drugom devojkom Mateom. Ona je nakon saznanja da je Anita Stanojlović imala aferu sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, rešila da stavi tačku na njihovu bračnu zajednicu i zbog toga podnela zahtev za razvod braka.

Brat Tomićeve je svojevremeno otkrio da nije želeo da prisustvuje svadbi kod Matore jer nije želeo da se svađa sa porodicom, a onda je otkrio da li Anita nešto može da uzme Matoroj nakon razvoda.

– Anita ne može da uzme Matoroj ništa, ona može da uzme nekretninu, ali ne može ni to, stečeno je pre braka, i nadam se da se neće pomiriti – rekao je Jovanin brat.

Glas javnosti /H01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR