Glas Javnosti

Kačavenda oplelea po Ani Ćurčić: Ana je imala želju da se pomiri sa Zvezdanom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ana je počela da se menja kada je Zvezdan završio u zatvoru!

Nakon što su popričali o Nikoli Lakiću i njegovom odnosu sa Anom Ćurčić, Anđelu Šparavalo je zanimalo kako je tekao odnos Milene Kačavende sa nekada najboljom drugaricom Anom, koja je trenutno u spoljnom svetu. Milena je tada pomenula i zatvor, kao i Zvezdana Slavnića. 

Čekaj Milena, je l si ti znala da je Ana sve to radila i sve sa majkom to - pitala je Anđela, a kuma je nastavila: 

- Naravno da nisam znala. Ona se promenila kada je Zvezdan dobio zatvor, jer je tad nama rečeno svima bliskima da ima dobru kombinaciju za posao, ide tamo na tri meseca, do špest maksimum, da se snađe, pa će i ona da pređe da živi u Švajcarsku. E, kada je on uhapšen, on je dobio robiju za pokušaj pljačke, nikakvu imovinsku korist nije pribavio. Tada se pričalo o sedam godina, mislim da je osuđen na šest, a da je ostao četiri. Ona je tada počela da se menja. Ona živi svoj život, ja svoj. Nikada u životu nisam znala da se kockala, meni je to šok bio.


Potom se uključila i Bojana, koju su zanimale još neke stvari. 

Meni je čudno da nisi znala da se kocka, kada kažeš da si joj stalno pozajmljivala pare, kako je nikada nisi pitala: "Dobro čoveče, šta će ti sada pare? - pitala je, pa je Milana otvorila i tu temu: 
- Da. Ona je bila godinama u problemu, ona kada se razvela, izašla je iz stana i bila podstanar. Onda ušla u vezu sa Zvezdanom koji je tada bio na robiji u Požarevcu, treba da izdržavaš decu, pa onda put u Švajcarsku, karta košta, troškova milion, pare za advokata...Ja to organski ne podnosim, pazi pitanje: "A šta će ti?". Nije ona to tako učestalo radila. Na primer, ona dođe kod tebe kupi tri parfema, posle dva meseca, mene preko tebe zove neko i kao da nađem Anu. Često je menjala telefone. Htela je da živi na način na koji je živela, a to više nije mogla. Ja imam dvoje dece u tom uzrastu, znam šta znači: "Daj za gorivo, daj patike, daj gaće". Pa ljudi, ona je ušla da bi se s njim pomirila. Šta vam nije jasno. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR