Glas Javnosti

JOVANA CIVAJNOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Otkrila mračne tajne sportista

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Šok priznanja učesnice Elite

Jovana Cvijanović, učesnica rijalitija Elita, nedavno je otkrila detalje afere sa Peđom Medenicom, a potom ispričala da je dva meseca bila u vezi sa poznatim košarkašem Nikolom Kalinićem.

"Upoznali smo se preko društvenih mreža. Dopala mu se moja slika, onda smo počeli da pričamo. Upoznali smo se kada je on došao u Srbiju, tada je sve počelo. Ta veza nije potrajala, jer mi se neke stvari nisu sviđale, a onda smo se upoznali. “ rekla je za Kalinića i dodala:


„Nisam hteo da budem tuđ. Nije mi pomenuo svoju ženu, rekao je da ima samo jedno dete. Dosta sam istraživao, tako sam saznao da je zauzet“. Ipak, spisak poznatih ličnosti sa kojima tvrdi da je bila u vezi tu ne staje, tu su navodno još četiri poznata fudbalera sa kojima je imala nešto više od prijateljstva.

Kupio je plac na Avali, trebalo je da živimo zajedno, pa smo raskinuli“, rekla je ona Janjušu.

„To niko na svetu ne bi priznao, te stvari koje sam ja priznao. Mogli su da daju ruku da nikada ne izađem u javnost sa tom pričom, mogli su da daju ruku. Nisam ni ja očekivao da ću ovde da uđem. Svi su mi govorili da slučajno ne kažem nešto kada me čuju da ulazim“, rekla je ona.


"Zamislite sad one koji se još nisu pominjali, sad se boje svake vaše reči. Recite mi koliko ima još fudbalera koji mogu da se tresu, ali budi iskren?", upitao je Janjuš.

"Naučio sam sva pravila fudbala zbog tih fudbalera, gledao sam ono prvenstvo u Kataru. Oni koji me nisu prepoznali, pišu se crno. Čekaj da se setim fudbalera, samo da ih nabrojim. Pa, možda sam i imao oko tri-četiri fudbalera oni su još poznatiji od prethodnih.Sve sam slikao i imam skrinšotove neće moći tako lako da me prevare nisam veverica svi dokazi će doći u javnost“, priznala je Jovana.

"Nisam ih imala previše, ne možeš sve da postigneš, ali ja ipak radim mnogo. O svemu tome ću napisati knjigu", rekla je Jovana.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR