Glas Javnosti

Jelena Golubović obelodanila detalje razgovora sa produkcijom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti/blic

Izlaganje zadrugarke Jelene Golubović na imanju u Šimanovcima izazvalo je burne reakcije među vernim pratiocima rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Naime, Jelena je prekršila jedno od osnovnih pravila ovog TV formata, a to je iznošenje detalja privatnih razgovora sa članovima produkcije.

Golubovićeva je, u žaru rasprave među zadrugarima vezane za ulazak rijaliti veteranke Miljane Kulić u šestu sezonu, ispratila konstatacijom da je njoj, kako ističe, Veliki šef rekao drugačije.

– Za Miljanu me boli ona stvar. Za Miljanu mi je rečeno da ona neće ući, pa ne znam što mi sad ovde polemišemo o njenom ulasku. Ja verujem Velikom šefu kad mi je rečeno da ona neće ući. Ako bi Miljana ušla ovde ja bih to direktno doživela kao izdaju – istakla je režiserka tokom svog izlaganja.

Na društvenim mrežama vodi se oštra polemika oko toga da li će Jelena snositi posledice zbog odavanja tajni produkcije, a, prema saznanjima medija, ulazak Kulićeve u rijaliti, zajedno sa nekolicinom članova porodice, je više nego izvestan.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR