Glas Javnosti

Janjuš zapretio Aneli zbog priče o ABORTUSU: Evo na šta je spreman

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Moja odluka je konačna jer ja više nemam nameru da se stresiram zbog Janjuša, pričala je starleta.

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš ne dolazi sebi otkako je njegova partnerka Aneli Ahmić, sa kojom sada čeka dete rešila da će otići da očisti plod, ja je posle višesatnog ubeđivanja da to ne uradi, počeo i da preti! Naime, bivši košarkaš kaže da će Aneli da odrobija u slučaju da u spoljnom svetu uradi to što je naumila, ali ona nije dozvoljavala da je zastraši pretnjama.
- Moja odluka je konačna jer ja više nemam nameru da se stresiram zbog Janjuša. Evo, odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli u emisiji "Pretres nedelje", što je vidno uznemirilo Janjuševića, koji je posle u dvorištu pravio haos Aneli iza leđa:
- Šta je ova žena ovde meni počela da radi?! Napravićemo takav haos, da to niko nigde nije video! Ja joj neću sigurno da ti da abortira, ako treba neću se odvajati od nje! Ja ću napolju da je odobijam bude li pokušala tako nešto! Ovo je van svake pameti, mora i dasae vidi u kojoj će nedelji trudnoće u tom trenutku biti. Ne može to tek tako. Neću dati da se to desi, bez obzira na to što smo oboje pričali da nećemo to dete! Sad nema nazad, a ovakva deca su stvaro dar. 


Podsećanja radi, Janjuš je na početku bio iznenađen i nije bio zadovoljan saznanjem da je Aneli trudna, ali je ubrzo preuzeo odgovornost i izjavio da će biti uz nju i podržati je da rodi dete. Ipak, izrazio je zabrinutost kako će njegova ćerka Kruna reagovati na vest da će dobiti brata ili sestru.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR