Glas Javnosti

JANJUŠ BESAN: Sa Majom me nikada nije toliko bilo blam kao sa Aneli

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ahmićevu gotovo da više ne ,može ni da pogleda

Marku Janjuševiću Janjušu pala je klapna tokom „Pitanja novinara" pošto je čuo odgovor Aneli Ahmić na pitanje šta se to dogodilo između njih dvoje, pa je usledio raskid veze.

- Ima neki problem, to je očigledno. Sve što će on reći nije tačno, pravi iluziju koju prebacuje na mene, neodlučan je u glavi, čas bi jedno, čas bi drugo... Meni nije do igranja, a tako mi deluje. Neću da se neko igra sa mnom, ovo danas mi je dalo povod da razmišljam. Ovo što je rekao za Stanislava nema veze, otišla sam samo da čujem čestitke da li će Mionina mama poslati čestitku - govorila je bila, na šta se voditelj Darko Tanasijević nadovezao s pitanjem:

- Rekla si Janjušu da mu nedostaješ dan-dva, a on tebi stalno?

Na odgovor nimalo nije morao da čeka.

„Raskinuo je sa mnom bez razloga!"

- On je video da ću mu ja uvek preći preko svega, čak i ako sam se zaklela u dete prešla sam, ali više neću. Dečko je sa mnom rasinuo bez razloga, jer je nešto napravio u svojoj glavi - tvrdila je ona, pa je Janjuš počeo da reaguje, vremenom i sve burnije.

- Tuče sa Majom su mi bolje bile... - kazao je on.

- Rekla si da Janjuš ima neki plan, koji to? - nastavio je Tanasijević.

- Planira bez mene, a moja porodica me voli. Ne mogu da vodim moje dete sa nekim ko nije siguran - istakla je Aneli.

- Maja mi nije bila takav blam kakav je ona - ponovo se „javio" Janjuševič.

- Kakav je to blam? - dao mu je Darko „pet minuta", pa su i uvrede počele da „pljušte".

„Ona je ober ološ!"

- Ova je takva pa je takva, a ovo je najveći folirant svih vremena. Blam me je što sam sa tobom, svi su mi rekli da si ku*ava, nisam nikome verovao, a svi su mi rekli da si folirant. Ova sve laže, ober ološ je ona. Ne mogu da je gledam očima, ona je to htela, ona je najgora osoba u mom životu i nema više ništa, mi smo završili i to je to. Bude li me čačnula... Samo da mi se ne obraća u rijalitiju - oštar je bio on.


- Čovek nije normalan - prokomentarisala je Aneli.

- Znaš ti šta si radila - dodao je on.

- Ona kao mene zadovoljava, pa samo mi je to bitno, smučila si mi se jer si folirant, dao sam se 100 odsto, tu sam za nju uvek, a ona kao da razmišlja da li ću da je izbacim. Govorili su mi da je ku*va, da je ološ, narkomanka, folirant, nije me zanimalo, a ona mi kaže da je ovo igra... - nabrajao je, između ostalog, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod.
Posle čitave drame, inače, Marko Janjušević Janjuš izleteo je iz kuće, te porazgovarao s Milenom Kačavendom. Otvorivši dušu pred njom, istakao je da hoće da ide kući koliko mu je teško.
Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR