Glas Javnosti

IZBAČENE SINOĆ OVE DVE ZADRUGARKE : Šokirani ukućani njihovim odlaskom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nakon veridbe Aleksandre Nikolić i Filipa Cara zadrugari su saznali da se šesta sezona ovog rijalitija završava 8. juna i da je vreme da takmičari polako napuštaju imanje.

Prva takmičarka koja je napustila imanje bila je Ana Spasojević i ona je osvojila 30. mesto. U studiju je Dušici Jakovljević otkrila kako se oseća.


- Iskreno očekivala sam, imala sam neki osećaj. Peca se najviše uplašio od svih. Niko ništa nije znao ni očekivao, nikome nije palo na pamet. Nismo pretpostavili ni za veridbu, finale, ni da ću večeras da budem kući. Ima tu dve, tri osobe koje su čestitale veridbu , ali ne veruju to. Kao što je Bilal. Nisam videla Maju, ali je ona celo veče govorila: "Osećam da nešto nije dobro, nije dobro", i kad se to desilo, nje nigde nije bilo - govorila je Ana.
29. mesto u "Zadruzi 6" osvojila je DJ Tamaris, koja je sledeća napustila imanje. Ona je u studiju oplela po Slađi Lazić, te istakla da spremna na sve da dođe do superfinale i da je njena veza sa Lazarom Čolićem Zolom bila fejk.
Belu kuću će svakodnevno napuštati sve dok ne ostane oko 15 superfinalista, koliko ih je otprilike bilo prethodnih godina.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR