Glas Javnosti

IVANA ŠAŠIĆ OPLELA PO BIVŠEM, NIJE BIRALA REČI : Zahvalna sam ženi sa kojom me je prevario

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ivana Šašić posednjih meseci se našla u centru skandala i medijskih natpisa. Naime, njen bivši suprug Bojan ušao je u jedan rijaliti i tu izneo detalje iz njihovog braka.

Ona na sve ovo nije mogla da prećuti, a ističe da je bila primorama da se oglasi kako bi stala na put neistinama koje je izneo o njoj.
-Svakog čuda tri dana dosta, u početku kada je neko krenuo da priča neke priče o sebi, o meni, morala sam da se oglasim sa činjenicama i da narod shvati ko laže. Sada me to ne zanima, neka priča ko šta hoće, ja sam snimila novu pesmu, radim svoj posao kao i do sada i imam više razloga za lepe priče – počela je pevačica za Grand upadljivo izostavljajući ime bivšeg supruga.


-Imala sam poziv za ovu sezonu, ali sam odbila iako poštujem čelnike te produkcije nisam prihvalila poziv. Ne vidim sebe u ovom trenutku tamo, ja nisam ucveljena, jesam prevarena, ali sam se zbog prevare i razvela. Na kraju sam zahvalna toj ženi sa kojom me je prevario, ne znam da li bi se mogla i razvesti. Ovo mi je bio mirniji način da se razvedm. Zamislite da uđem i da pljujem neko treće lice, pa nije mi treća osoba kriva, nego onaj ko me je prevario – priča ona i otklriva da li bi suprugu oprostila prevaru:

-Da sam htela da se mirim sa njim, ne bih se ni razvodila i to je ločigno. Koliko god para da je u pitanju, svakome znači veliki novac da zaradi, ali ja to ne mogu. Imam decu u puberteru, svoj posao i na kraju zdravlje koje bi se tamo narušilo– zaključila je ona za Grand.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR