Glas Javnosti

IVAN MARINKOVIĆ OTVORENO O POROCIMA: "Pio sam svaki dan"

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ivan Marinković godinama je učesnik rijaliti programa, a pre toga je javnosti bio poznat kao muž pevačice Goce Tržan.

Много се спекулише о његовом приватном животу, а познато је да је био у шаци порока. Маринковић је дуго имао проблема са алкохолом, а једном приликом је отворено причао о томе.


- Девојка ми је умрла 2015. године, а од 2014. до 2016. сам се убио, пио. После сам отишао на лечење, сам. Тада нисам планирао, још сам живео. Попијеш једно пиво поврх тога, очи ти се поцрвене – рекао је  Иван  и додао:

-  И сам сам престао да пијем те лекове, јер сам хтео да пијем. Следеће три или четири године сам пио сваки дан. Пио сам цео дан, не само увече кад сам излазио. Устајем, шетам, нормално све радим, идем овамо, тамо, то је све што радим.


Затим је открио када је последњи пут пио алкохол.

- Прошле године. Када идете на лечење од алкохолизма, сви су медицински алкохоличари. Не могу сад да вам опишем, ту је клошар од 20 година, а овај доктор наука долази трећи пут. Тамо вам кажу: "То је све за лечење". Морате поштовати правила. Када изађете одатле, место становања вам се мења. Дакле, не можете бити тамо где сте пили, јер се сматра да вас друштво на неки начин вуче. Друго, не можете седети у друштву када људи пију. Схватио сам да ми не треба, преболео сам то путовање, а пре тога сам мислио да ми треба. Пушио сам све време док сам тренирао, срећом, није ми сметало. Никад нисам престао да пушим, јер нисам био спреман да то себи кажем. Кад овако исто кажем, онда ћу бити спреман – рекао је Иван, па наставио:


"Првог дана нисам пио, прва три, четири сата у јутарњој паници"

- Још један мој пријатељ, он је 20 година старији од мене. Пуши и не пије. У младости је пио литар жестоког пића за ноћ, коцкао се и све то. Навукао ме је на сазнање да можеш све кад хоћеш и да ти са стране ништа не треба. Првих неколико месеци супруга је морала да ме прати, да ме не оставља самог. Имам сад пун подрум, имам ракије и вина, ништа. Правио сам с**т. Човече, ја возим, могао сам да направим нека срања, али нисам, хвала Богу. Звони ми телефон, фиксни, иначе се не јављам, пише: „Ево ме у затвору“. Исто је урадио, клупски певач, имао је саобраћајну несрећу пре две-три године са последицама, не фаталним. Отишао је на суђење и добио обавезу да се пријави, заборавио је и то је то – рекао је Маринковић и додао:

- То је људска слабост, да се без тога не може и онда се убеђујеш. И ја сам се саплитао, сви су говорили да ћу имати кризе. Први дан нисам пио, прва три, четири сата ујутру, паника. Те вечери до дана данашњег нисам попио ни кап, ништа...


Глас јавности/Б0

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR