Glas Javnosti

IVA GRGURIĆ ISKRENO O SUPERFINALU 'ZADRUGE 4': 'Čast mi je što sam TITULU predala Nadici!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Prošlogodišnja pobednica "Zadruge" Iva Grgurić otvoreno je govorila o superfinalu 'Zadruge 3', pobednici, ali i o Milici Kemez.

Ona je protekle noći bila na bini sa Milicom Kemez i Nadicom Zeljković, a pobednici je predala titulu.

Iva je istakla da joj je drago što je Nadica pobedila, ali i otkrila kako gleda na Milicu.

-Čast mi je što sam titulu predala Nadici. Ja sam mislila da će možda pobediti Fran ili Paula, ali drago mi je da je Nadica ta. Borila se za prave vrednosti. Kada sam ja bila, nije bilo gledalaca, bila je korona, potpuno je drugačije, a meni nije bilo u malom mozgu da ću pobediti. Verovatno ni Nadica nije očekivala. Čak se i kod Nadice i kod mene video na licu šok, a ja sam mislila da će od njih dve pobediti Milica Kemez. Ali drago mi je da su ćerka i majka ponele titulu pobednice "Zadruge". To je moderan "Survivor", ogoliš se skroz pred nacijom, pokažeš svoje pravo lice. Životna škola - rekla je Iva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

-Milica je ove godine bila dobra, dodirnula je srca naroda, ljudi nisu bili slabi na nju u Zadruzi 3, ali sada je dotakla srca i ona njena ispovest kod Drveta je dirnula naciju i glasali su za nju. Ja koliko sam videla, ona je rekla da nije imala gde da ide. Mi nismo imale lep odnos, krivo mi je kada znam da neko nema gde da ode, čak je i mene dirnula. I drago mi je da je dobila kuću - istakla je Iva.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR