Glas Javnosti

Isplivao snimak razgovora MAJE I MIONE: Zajedno protiv Stanislava

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miona Jovanović je otkrila Maji šta je pronašla u Stanislavovom telefonu.

Iako ne razgovora sa Mionom Jovanović, Maja Marinković je sinoć napravila presedan, pa prišla bivšoj devojci Stanislava Krofaka, kako bi saznala nove detalje iz Panterinog života, a Miona joj je dodatno zagolicala maštu.

Jovanovićeva je otkrila šta je pronašla u Stanislavovom telefonu neposredno pre ulaska u Elitu, a Maja je zanemela od šoka.

- Ta fan grupa, je l si sigurna da je on napravio to sam sebi? - upitala je Maja.

- Da. Na njegovom telefonu je ulogovan bio - kazala je Miona Maji.

- Ako nije želeo slavu, šta će mu to? Gospode - rekla je Maja.

- Pre nego što sam ušla, videla sam sve u telefonu što mu se nalazilo - kazala je Miona.

Podsećamo, Miona Jovanović nije krila svoje razočaranje kada je njen dečko, Nenad Aleksić Ša, prekršio njihov dogovor i pred rijaliti učesnicima otkrio intimne detalje njihovog odnosa. Zabolelo ju je što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili, a ova situacija je dodatno obeležila njihov turbulentan odnos u rijalitiju "Elita".


Miona je istakla da je njen bivši dečko, Stanislav Krofak, ispoštovao njihovu privatnost i nikada nije izneo nijednu tajnu iz njihove veze niti je vređao u rijalitiju. Ovo je dodatno razbesnelo repera, koji nije krio svoje nezadovoljstvo činjenicom da Miona sve češće izražava reči hvale za svog bivšeg dečka.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR