Glas Javnosti

ISPLIVAO SAV PRLJAV VEŠ ALEKSANDRE NIKOLIĆ : Bila sa oženjenim, platili joj 7.000€ da bude na JAHTI i to nije SVE

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Nikolić važi za jednog od glavnih favorita za prvo mesto u šestoj i poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji obuhvata deo priča koji je isplivao o Aleksandri u poslednjih nekoliko godina. Ona je najpre Kristijanu Goluboviću otkrila sa koliko muškaraca je spavala sa svega 22 godine.

- Nisam ti ja sa puno muškaraca spavala, nisam u tom fazonu.

Od 1 do 10 - pitao je Kristijan.

- 10.

- Pa gde stiže za 20 godina - rekao je on.

- 22, nije ni 10 neka bude 8. Nije mnogo, znaš ti devojke u mojim godinama sa koliko spavaju muškaraca - zaključila je Nikolićeva.


Filip Car ju je pre nešto više od godinu dana raskrinkao da je sa drugaricama bila plaćena da bude na jednoj jahti u Dubrovniku.

- Da li si bila u Dubrovniku na jednoj jahti sa muškarcem poznatom i tebi i meni, na jahti na kojoj sam ja bio dva dana kasnije. Je l ti plaćeno 7 000 evra za šest dana da budeš tamo? Tih sedam hiljada ste talile na tri dela, plaćen je put u jednom i drugom smeru.

Između ostalog, prikazano je da se tokom godina svog učešća u rijalitiju muvala i bila bliska sa Kristijanom, Markom Janjuševićem Janjušem, Lazarom Čolićem Zolom, Zvezdanom Slavnićem i mnogim drugima, ako i da su oni svi iznosili prljav veš iz njenog privatnog života.

U jednom momentu, javnost je podsetila i na njeno priznanje da je bila u emotivnom odnosu sa oženjenim muškarcem, kao i da ju je on naterao da abortira.

- Ja sam kasnije saznala da on ima ženu i on mi je rekao da moram da abortiram - rekla je ona jednom prilikom.

Glas javnosti/R01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR