Glas Javnosti

IMA NOVU LJUBAV: JOŠ SE NIJE RAZVEO OD 53 GODINE MLAĐE MILIJANE, Milojko Božić se ponovo ženi?!

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

Milojko Božić (74) i njegova, sada već bivša supruga Milijana (21), ne prestaju da intrigiraju javnost svojim zanimljivim odnosom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Podsetimo, Milojko Božić je zavoleo Milijanu Bogdanović kada se brinula o njemu u bolnici posle veoma teške operacije. On je srčani bolesnik i ima ugrađen bajpas. Pomogla mu je kad mu je bilo najteže u životu i on je osetio ljubav prema 53 godine mlađoj devojci iz komšiluka. Rekao je da je ona tada ušla u njegovu dušu i srce i da će je voleti celi život

Milojko je u početku govorio Milijani da on nije za nju, da treba da nađe mlađeg muškarca, ali Milijana to nije prihvatala. Njoj se dopao Milojko iako je mnogo stariji od nje, njenih roditelja, a samo četiri godine mlađi od njene bake Danice, sa kojom je odrasla u selu.Ipak, romansa između njih dvoje nije uspela zato što je atraktivna brineta prevarila Milojka (i to više puta) u rijalitiju, i to na njegove oči.

Milojko i Milijana su se rastali, pa oboje sada vode odvojeno svoje živote.Bogdanovićeva uživa u mladosti, a šuška se da je Milojko zaljubljen u komšinicu koja ga obilazi gotovo svaki dan.

- Milojko je zaljubljen u komšnicu koja brine o njemu od kada on nije sa Milijanom. Veseo je, uopšte ga ne zanima Milijana. Želi joj sreću, papire za razvod će joj potpisati sa zadovoljstvom - kaže strogo pouzdan izvor.


 

(Izvor: Glas Javnosti /Srbija Danas) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR