Glas Javnosti

'I VI BI SE OSUŠILI, DA 'DERETE' PO 45 MINUTA': Golubović se požalio na probeleme koje ima sa Kristinom!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kristijan Golubović, koji je svoju ženu Ivanu prevario sa dvadesetosam godina mlađom Kristinom, se izvionio partnerki i gledaocima zbog vrelih scena iz spavaće sobe. Osim toga, Golubović je objasnio i zašto više nema života u njemu.

Poznato je da je Golubović dugo odelevao mlađanoj Kristini. Ipak, kada od momenta kada je pao na njene čari, on se od svoje izabranice više ne odvaja. 

Međutim, problemi ovog para su već počeli da isplivavaju na površinu. Naime, Spalevićeva je zamerila Goluboviću da neprestano priča o njihovim se*su i da je na taj način omalovažava.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DŽET SET SRPSKE JAVNE SCENE (@srpski_dzetset)

 

"Ja sam sebi dovolila neke stvari, kako se više vezujem za Kristijana tako je počelo da mi smeta kada uđe ovde i kaže svima 'e, sad sam 45 minuta radio..." objasnila je pevačica.

Iako mu je kako sama kaže već skretala pažnju na to, svesna je činjenice da ne može ni da ga promeni. Kristijanove šale su oduvek bile u seksualnom kontekstu, te zbog toga ne može mnogo da mu zameri. Ipak, pevačica je iskoristila priliku da se pohvali i da naglasi da je uspela da koriguje, opasnog momka sa beogradskog asfalta. 

 

"Mislim da sam se promenio, ne pričam više o se*u kao pre, nego, nekada mi kažu šta ti je, nema života u tebi, sav si se osušio, ja kažem 'brate, i ti bi da dereš 45 minuta'. Nikada ja ne bih nju kompromitovao, ali sve se to vidi na kamerama. Osetio sam kada sam prekardašio, vidim da joj smeta" izjasnio se Golubović.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR