Glas Javnosti

HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU! Maja Marinković napravila haos, čupala KOSU S GLAVE!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivša zadrugarka Maja Marinković hitno je primljena na psihijatriju.

Maja je nakon diskvalifikacije u rijalitiju "Zadruga" završila u psihijatrijskoj ustanovi, a sve vreme uz nju je njen otac Radomir Marinković Taki.

- Taki je sve vreme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo - priča izvor za "Blic" i dodaje:

- Sve vreme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome - tvrdi izvor.

Podsetimo, kako je izvor blizak "Blicu" ispričao, Maja je po napuštanju "Zadruge" razlupala ceo svoj stan.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvori dodaje:

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: MILAN KALINIĆ O SEBI: JA SAM DR*ADŽIJA!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR