Glas Javnosti

NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA GENIJALCA KOJI ZAVRŠIO U RIJALITIJU: Šta jedan od učesnika Zadruge krije iza tetovaža?

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Stručnjaci opominju da je natposečno visoka logička inteligencija za većinu ljudi skoro bespotrebna stavka u životu, ako nije propraćena adekvatnom socijalizacijom i emotivnom zrelošću.

Fran Pujas koji je privukao pažnju mnogih vernih pratilaca rijalitija "Zadruga 4" je dokaz za ovu teoriju. Iza specifičnog izgleda i tetovaža krije neobičnu životnu priču.

Mladić čije tetovaže na licu izazivaju oprečne komentare nedavno se ispovedio na imanju u Šimanovcima, te je priznao kako je udario svoju, devojku Paolu, te da je koristio zabranjene supstance.

Osim toga, Fran je ispričao i kako je u lošim odnosima sa roditeljima upravo zbog vlastitog lošeg ponašanja, što je pokrenulo burne polemike za crnim stolom.

A, sada je isplivao video snimak malog Frana, koji je na društvenu mrežu Jutjub postavljem pre 10 godina. Mali Fran je tada slagao Rubikovu kocku. On je pre 10 godina imao malo dužu kosu i minđušu na uvu, a kocku je uspeo da složi za 5 minuta, što je veliki uspeh jer i mnogo starijim od njega ne bi mogli to da učine.

Inače i njegova, "nova stara" devojka Paola rekla je jednom prilikom da njen dečko ima natprosečnu inteligenciju, a to se sudeći po videu ispod i te kako videlo još i dok je bio dete.

(Glas javnosti/Puls)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR