Glas Javnosti

Gde je i čime se bavi pobednik prvog rijaliti šoua u Srbiji? Sve je očarao KULTUROM i inteligencijom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Rijaliti programi nekada su bili malo drugačijeg formata, sa skroz različitim profilima ličnosti u poređenju sa današnjim, pa ćemo tako prvi emitovani rijaliti u Srbiji, Veliki brat, pamtiti po kulturnom i obrazovanom pobedniku iz 2006. godine.  

Ivan Ljuba je čovek koji je pobedio te godine i svojom inteligencijom i pristojnošću osvojio naciju. On je od početka bio favorit, najviše zbog svoje odmerenosti i kulture tokom celog rijalitija, gde nije upadao u rasprave i svađe. 


 Po završetku rijalitija nestao je iz javnog života i posvetio se koncertima i karijeri.


-Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne” - rekao je jednom prilikom.
On danas ima 40 godina, profesor je klavira i zaljubljenik u ekstremne sportove. Zasigruno će ostati upamćen kao neko ko ima određene sisteme vrednosti i principe od kojih ne odustaje, ali i kao neko ko je uspeo da odnese čuvenu pobedu bez skandala i psovki, što bi danas bila prava retkost, piše Glossy.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR