Glas Javnosti

Filip Car planira veliko slavlje povodom rođenja naslednice

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Luda žurka odviće se u Crikvenici

Aleksandra Nikolić i Filip Car ostvarili su se u ulozi roditelja, pa bivši zadrugar planira raskošno slavlje u njegovoj Crikvenici za sve prijatelje i rodbinu tim povodom.

Leonin dolazak doneo je ogromnu radost u njegov život.

Car zato, kao što je i običaj, planira da proslavi kako dolikuje, okružen najmilijima sa svih strana sveta. Svakako, ni svoje fanove nije izostavio sa spiska.

- Floto moja draga, hvala vam svima na predivnim čestitkama. Kako sam danima bio u iščekivanju i napetosti, gotovo i nisam bio na TikToku uopšte. Putujem gore-dole i imam mnogo obaveza oko svega, ali sutra pravim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, prijatelja, tima, drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago - istakao je on na društvenim mrežama, pa potom zaključio rečima:


- Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću sutra oko 21 sat da se uključim sa zabave i podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana. Hvala vam svima i podravlja vas LAF TIM (Leona, Aleks i Filip).


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR