Glas Javnosti

„Otac mog deteta ima svoju porodicu i još ne zna da sam trudna!" Deniz Dejm otvorila dušu: Objasnila i što smatra da nije vreme za čestitke!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Starleta priča i kako nije verovala da može da ostane u drugom stanju

Nekadašnja zadrugarka i starleta Deniz Dejm, progovorivši prvi put o svojoj trudnoći koju je najpre obelodanila putem Instagrama, istakla je za jedne medije kako otac njenog deteta još uvek ne zna da je ona u drugom stanju. 

On, takođe, već ima i svoju porodicu, a kako ona nije sigurna koji je njen sledeći korak - napominje da još nije vreme za čestitke.

„I samu me je sve ovo zateklo..."

- Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim - počela je Deniz za „Informer", pa je potom dodala: Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta, te da li on zna za trudnoću, odgovorila je: -  Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće -  iskrena je bila ona u razgovoru s pomenutim medijima.

Glas javnosti /D02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR