Glas Javnosti

DUGOVI MU DOŠLI GLAVE! Janjuš završio u bolnici, ojadio ljubavnicu!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Skandalozne poruke Marka Janjuševića Janjuša ostavile javnost bez teksta!

Situacija oko Marka Janjuševića Janjuša i njegovih navodnih prepiski sa izvesnom Jelenom i dalje je tema rasprave na društvenim mrežama. Novi detalji o navodnom finansiranju i dugovanjima sada su došli u fokus javnosti. Prema objavljenim prepiskama, čini se da je bivši košarkaš bio u emotivnoj vezi sa Jelenom, koja mu je navodno slala novac dok je bio van rijalitija.


Jasno se može videti iz prepiske da je Jelena izražavala nezadovoljstvo i tražila povraćaj novca koji je, kako se navodi, dala Janjušu. U porukama se pominju vrtoglave cifre, ali i emotivna osećanja, što dodatno intrigira javnost.


Kada ću dobiti svoje pare, da završimo više sa sprdačinama - stoji u poruci, između ostalog, nakon čega je Janjuš poslao fotografiju iz bolnice, dok je na infuziji.

- Ja sam ti rekla da ću ti rešiti sve, a ti se nisi udostojio doći u Beograd, jer hvataš boju. Čovek koji je u problemu ne ponaša se tako. Da ti dam još 8.000 evra, jel? A za 1.500 - 2.000 si bio spreman da me prijaviš, jer se bojiš za svoju bezbednost. Može, ali sve kod beležnika, ali ni to mi ne koristi, jer nemaš ništa, pa nemam ni šta da uzmem - glasi poruka dotične Jelene, a u nastavku se spominje i cifra od 10.000 evra, što su mnogi protumačili kao ukupan dug.

Podsećanja radi, nakon što je napustio "Elitu" zbog smrti brata, Janjuš se vratio na imanje kako bi nastavio učešće u rijalitiju.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR