Glas Javnosti
Pošta_mobilni_stiki_320x100

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA: Normalno da uzimam novac za rijaliti! Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Glumac i jedan od voditelja “Zadruge” Dragan Marinković Maca nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok se jednima dopada njegov način vođenja emisija, drugi smatraju da je veoma neozbiljan.

Komentarišući između ostalog u intervjuu za Blic ranije datu izjavu da u rijali ulazi samo iz finansijskih razloga Marinković kaže da za taj format ima znaje i obrazovanje.

- Normalno da uzimam novac. Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje! Ja stvaram! Bio sam u rijalitijima sa obe strane kamere i uvek sam uzimao novac. Svi vole rijaliti, koga više folirate. Koja je razlika kad je žurka u “Zadruzi” utorkom i slučaj na Filmskim Susretima u Nišu? Svi to gledaju, to je naša stvarnost!

Na pitanje kakav je osećaj kada vidi da većina u rialiti programu nema opšte obrazovanje, ali ni vaspitanje i da se time i ponose glumac je rekao:

- Mislim da sam na ovo pitanje odgovorio u prethodnom odgovoru. To je tako, pa i nastava je online. Meni su deca bila poslednja nada, uteha i spas. Ovo je projekat da se deca zatupljuju, da se svi zatupljuju, da se glorifikuju razne stvari. Sebe ne smatram tim delom populacije, ja i meni slični smo kolateralna šteta te stoke koja obitava na ovim prostorima, kolju se, tuku, pale kuće, j**u mater jedan drugom, puni su lažnog morala i predrasuda. Sve što vidite unutra to je tako jednostavno – j**e kumu ženu, ne priča sa bratom, sa ocem je na sudu, a mene pita što ne postim ?! To je definicija društva na Balkanu.

Pod kojim uslovom biste ponovio bili takmičar u rialiti programu?

- Da vam ne nabrajam ima ih puno i sumnjam da bi ih neko ispoštovao i pristao na njih.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Ex faca u 20.11.2021   18:41:29 h
     0 

Za drugi deo si prilično u pravu a za prvi si se malo više precenio. No, sve je OK dok ima budala da to plate i isprate.
AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP