Glas Javnosti

Đedović otkrio tajnu vezu Mione i Stanislava: Ša dobio pomračenje

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Marko Đedović je razvezao jezik, pa otkrio Ša šta se dešava između Mione i Stanislava.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Miona Jovanović je objasnila da bi volela da joj je, prilikom ulaska u rijaliti, Stanislav Krofak prišao, kako bi dokazala svima da ne bi uspeo da je vrati, a ukućani su se redom javljali za komentar na ovu temu.

Marko Đedović uspeo je da šokira Nenada Aleksića Ša svojim zaključkom, nakon čega je reper morao da reaguje:
- Da li misliš da bi mogao da je vrati, da je želeo? - upitao je Milan.
- Ne verujem. Jedino što je činjenica je da je bila veoma zbunjena i kontradiktiorna tokom izlaganja, ali dobro - rekao je Ša.

- Mislim da je i Stanislav naglo promenio ponašane od momenta kada sam ja rekao da su Miona i Ša imali se*s. Ne znam više šta se sve tu dešava. S druge strane, Miona i Ša su u totalno zamršenom odnosu. Mislim da se tek sad dešava rasplet. Miona veštački čuva mir sa Ša - kazao je Đedović.


- Ja ne osećam da je to na silu, iskreno. Ako je to tako, onda je ona najbolesnija osoba na svetu - rekao je Ša.

- Milane, ja sam bila onakva na početku kad je Stanislav ušao, jer sam prosto takva. Pokušavala sam da istreram svoju priču, nisam imala lošu nameru. Iz sebe sam sve tada izbacila kada je on u pitanju. Ja se ne ponašam lažno prema Ša. Sada nemamo probleme u odnosu, jer je sve kako treba - rekla je Miona.

- Ne znam više šta da mislim kad sve ovo čujem. Ja mislim da ovo što sad vidimo kod Stanislava nije stav, nego emocija. Njegova porodica je jasno stavila do znanja da ne zamera Mioni ništa, čak i pored toga što ga je ostavila. Tu se jasno vidi šta oni misle. Ona je nakon rekla da joj je drago jer tako misle - dodao je Đedović.Glas javnosti/R01A

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR