Glas Javnosti

DETALJI KOJE NISTE ZNALI: Ivu Grgurić pratili su SKANDALI, a evo šta je radila pre RIJALITIJA! (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas Javnosti

Iva Grgurić pobedila je u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a mnogi su pričali o njenom životu i skandalima koji je prate.

Ona je u samom finišu dobila preko 40 posto podrške publike, dok nije krila da je presrećna što je došla do kraja.


"Presrećna sam, neopisivo. Srce mi udara", uzbuđeno je rekla po osvajanju prvog mesta Iva, a njena majka, koja je bila pored nje, istakla je da je verovala da će njena ćerka doći do finala.Grgurićeva za sebe kaže da je model, a rođena je 1993. godine u Osijeku, dok je, kad nije u rijalitiju, stacionirana u Zagrebu.

Ona je pri početku "Zadruge" pokazivala interesovanje za Vladimira Tomovića, a onda i za Stefana Karića, da bi potom stupila u romansu sa Filipom Đukićem, koji ju je i dočekao u studiju po osvajanju prvog mesta i izljubio. Ona je u rijalitiju izjavila da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina. Prvo se zaposlila na jednoj farmi gde je decu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.

Na svom Instagramu posle pobede Iva je napisala samo hvala i stavila emotikone srca.

 

 

(Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR