Glas Javnosti

Deniz se ipak odlučila za kiretažu: Evo kako je donela odluku

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ona je samo tri dana ranije objavila snimak ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće.

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Deniz Dejm otišla je na navodno na kiretažu, nakon koje se oglasila iz bolnice. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima braunilu na ruci, sa natpisom i stikerom da je abortus njeno pravo.


Foto: instagram

Sada se opet oglasila na društvenim mrežama, pa je objasnila da je sve bio samo njen izbor i da će o svemu podrobnije govoriti kad bude bila spremna. 
Da, uradila sam abortus. Moje telo - moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav - poručila je Deniz, a njen postupak su mnogi osudili, jer su mislili da će odlučna bila u nameri da postane majka. 


Foto: instagram

Podsetimo, ona je samo tri dana ranije objavila snimak sa ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće.

Međutim, prethodno je istakla da njen ljubavnik ima svoju porodicu, te da je zauzet. 


- Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten! Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram "stori", jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: "Je l se ti zaje*avaš sa narodom ili je to stvarno"? Mislim se, ko bi se tu zaje*avao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: "Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom"... Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začela - navela je ranije, spomenuvši i da su se opustili jer su "uradili sve testove na bolesti". 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR