Glas Javnosti

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU ALEKS : Postavio fotku i šokirao rečima

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević ostao je napolju kada je počela nova sezona rijalitija, ali je njegova devojka ušla u šou

Aleksandra je istakla kako želi da zaradi novac i pokrene svoj biznis, kao i da je porodicu obezbedila. Mnogi su se pitali kakva je Dejanova reakcija na njen ulazak u "Zadrugu", pa se šuškalo i da su raskinuli, a sada je Dragojević stao na put negativnim komentarima.

On je na Instagram objavio fotografiju sa Aleksandrom koju dosad nismo imali priliku da vidimo, pa je dodao komentar: "Fališ mi!"

"Šetam, spavam, treniram, nije mi dobro. Ja sam kao nasukani brod", istakao je Dejan u jednom od svojih storija na Instagramu.


Pratioci su poručili Dragojeviću da izdrži i da će oni pregurati period kada su rastavljeni.

Dejan je na svom jutjub kanalu otkrio kako se oseća sada kada Aleksandra nije tu piše Kurir

"Kod mene je njen telefon, sam sebi šaljem poruke, vidim, piše mi Mau, samo što sebe ne zovem i ne govorim volim te. Ne mogu da verujem da nastavljam sam. Osećaj je težak, razmišljam da li ima sve što treba. Lakše mi je da prespavam dan. Pokrenuo sam se, počeo sam da treniram. Fali mi Aleksandra, kada je vidim na sekundu, kada čujem šta priča bude mi lakše i draže. Zanima me šta je u njenoj glavi, da li se navikla na nove učesnike", kazao je on na svom kanalu

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR