Glas Javnosti

DA LI JE OVO ONA? Internetom kruže slike Aneli iz mlađih dana (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nema šta nije promenila na sebi!

Takmičarka "EliteAneli Ahmić iznenadila je javnost otkrivši da je imala brojne estetske operacije, posebno ističući da je operisala grudi čak sedam puta. Međutim, nedavno su se pojavile njene fotografije pre ovih zahvata, koje su izazvale šok i nevericu kod mnogih. Veliki broj korisnika društvenih mreža su komentarisali da je Aneli izgledala znatno lepše pre operacija, ističući razlike u njenom izgledu, posebno naglašavajući nedostatak prirodnosti nakon intervencija.
"Mnogo je bila lepša ranije", "Usne dve linije, a jagodice nema", "Ne liči na sebe, upropastila se operacijama", "Prirodno je prirodno, nisu joj bile potrebne operacije", samo su neki od komentara ispod objava njenog nekadašnjeg izgleda.Fotografije Aneli Ahmić pre estetskih operacija izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili šok i razočaranje njenim transformacijama. Komentari su se uglavnom fokusirali na nedostatak prirodnosti nakon operacija, pri čemu su mnogi izrazili mišljenje da Aneli nije trebalo da se podvrgava toliko zahvata s obzirom na njen prethodni izgled.Podsećanja radi, sinoć je u rijaliti programu "Elita" došlo do prvog suočavanja između aktuelne učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića.

Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! - kazao je Asmin.


- Ti si bio opsesivan prema meni, zvao si me konstantno čim izađem malo iz kuće - rekla je Aneli.

Mi nismo imali ni odnose. Nisam te voleo, to shvati samo. Živela si samo preko zime sa mnom - kazao je Asmin.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR