Glas Javnosti

CAR POSLAO PORUKU JANJOŠU: Progovorio o nekadašnjem prijatelju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Filip Car je potkačio Janjuša i njegovo učešće u rijalitiju, nakon smrti rođenog brata.

Filip Car, bivši zadrugar, nedavno se oglasio za domaće medije, gde je potkačio nekadašnju devojku, Maju Marinković, koja trenutno boravi u Eliti, pa joj poručio da je najnemoralnije stvorenje u rijalitiju, ali nije bio blag ni prema rijaliti prijatelju, Marku Janjuševiću Janjušu, koji je izgubio mlađeg brata u ovoj sezoni.

Naime, Filip je izjavio Janjušu saučešće zbog Mihaila, a potom se osvrnuo na njegovu vezu sa Aneli Ahmić i priznao da ne podržava taj odnos, kao i to da Janjuševiću ulazak u ovu sezonu rijalitija nije bio ispravna odluka.

- Tu priču isto ne podržavam, ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to… Nije trebalo da ulazi ove godine - rekao je Car.


Podsetimo, Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što razmišlja o prethodnom odnosu, aludirajući na Filipa Cara, a on se hitno oglasio i udario na bivšu devojku.
- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - rekao je Filip Car.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR