Glas Javnosti

BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ DOŽIVEO INFARKT? Filip Mijatov hitno primljen u bolnici u Londonu(FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Filip Mijatov, bivši zadrugar, doživeo je blaži srčani udar, zbog čega je hospitalizovan u jednoj bolnici u Londonu.

I dok je Ana Korać sinoć slavila svoj 27. rođendan, njen bivši momak je završio u bolnici, zbog srčanog udara.

"U petak je primljen, čekali su ponedeljak, verovatno će imati operaciju srca", rekao je Dimitrije Mijatov za Kurir, a vest je potvrdio i Filipov prijatelj.

Foto: Instagram story

Mijatov se oglasio na Instagramu iz bolničkog kreveta, ali nikakve detaljnije informacije nije dao. Kako je ispričao Filipov brat, Filip je u petak primljen u bolnicu u Londonu zbog niskog pritiska, a kasnije je utvrđeno da je preživeo blaži infarkt.

 

"Želim da obavestim naciju i fanove da je Filip Mijatov imao srčani udar i da se trenutno nalazi u jednoj bolnici u Londonu. Doktori ispituju njegovo stanje. Zvao me je noćas oko pola devet, rekao mi je da su ga skinuli sa aparata. Pričali smo o mnogim stvarima, naročito o njegovom zdravstvenom stanju," rekao je Filipov prijatelj.

Iako su neki od fanova u šali prokomentarisali da mu je srce zastale o golišavog poprsja koje je njegova bivša sinoć prošetala, njegov prijatelj Dimitrije je otkrio pravi razlog. 

 

"Malo je preterivao s treninzima, trenirao je po dva, tri sata i nije pravio pauze. Ne verujem da je to zbog toga. Možemo samo da nagađamo. Doktori će ispitati zašto mu se ovo dogodilo", završio je Mijatov.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR