Glas Javnosti

Bivša svekrva Anite želi da oduzme starateljstvo nad detetom: Oplela po snajki

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Bivša svektva Anite Stanojlović, Lidija, otkrila je da će se postarati da rijaliti učesnici oduzme starateljstvo nad malim Aleksejem

Bivša svekrva Anite Stanojlović, Lidija, oglasila se za medije, te otkrila da se mali Aleksej nalazi kod nje i da će se pobrinuti da preuzme starateljstvo nad njim.

Lidija tvrdi da dete nije kod Anitine majke Angeline, već kod nje.


- Njena majka nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - rekla je Lidija, pa otkrila da je ranije sa Anitinom majkom imala normalan odnos. 

- Da, da, imale smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za pakovanje - otkrila je Lidija.  


Lidija ističe da mali Aleksej ne zna gde mu se majka nalazi, ali je bez obzira na to uopšte ne traži. 

- Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte, jer on ne zna, on je dete - govorila je Lidija, pa otkrila da sa Anitom nema kontakt.

- Ja ne verujem da se Anita zadužila, jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt, jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u "Zadrugu". Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - dodala je Lidija, te otkrila da će se pobrinuti da bivšoj snaji preuzme starateljstvo nad detetom. 
- Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - zaključila je Anitina bivša svekrva.

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR