Glas Javnosti

Biljana Dragojević progovorila o susretu Dejana i njegove bake

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Dejan Dragojević je izjavio da jedva čeka da dođe u svoju momačku kuću, ali da se plaši kako će se ponašati nakon što uđe u kuću u koju nije ušao punih pet godina.

Dejan je rekao da se nada da ga baka čeka kući, kao i da jedva čeka da se probudi i kaže svojoj majci da mu spremi da jede. Na jednu tako emotivnu temu, Dejanova mama je izjavila, kakav je utisak na nju ostavila Dejanova ispovest.


- Šta da kažem osim da jedva čekamo da dođe kući. Baka malo zaboravlja, pa puno puta dnevno dođe i pita kada je kraj Zadruge i kada Dejan stiže... A kada je mi vidimo na vratima, znamo da ide da pita za Dejana! Mislim da će brzo doći sebi, jer je ipak on ovde rođen i odrastao. Moram da naglasim da nije pio kafu nikada, a o cigaretama da ne pričam, nije pušio nikada. Sada u Zadruzi sam prvi put videla da drži cigaretu. Nisam branila nikada svojoj deci cigarete ali ni jedno od njih troje ne puši. David samo nekada na feštama pali tompus inače niko od nas nije pušac, tako da su ovo novi momenti - izjavila je Biljana za pink.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP