Glas Javnosti

Asmin Durdžić prokomentarisao Janjuša nakon raskida velike ljubavi

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ovo niko nije očekivao...

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš nedavno je rešio da se distancira skroz i raskine vezu sa Aneli Ahmić, a sada ovo dešavanje van rijalitija, komentariše i njen bivši dečko Asmin Durdžić.

Durdžić nije mogao da ostane imun na novonastalu situaciju te je, na iznenađenje brojnih pratilaca na društvenim mrežama, uputio javnu podršku Janjušu.

- Nadam se da neće biti naslov da je u rehabu gurala Janjušu metlu u g*zu ili možda Vesnu! Izdrži do kraja, ne znaš još šta te sve čeka - napisao je Asmin, koji je aludirao na to da su Anelina pređašnja svedočenja o njemu i njegovim seksualnim fetišima lažne, te da je Ahmićeva to govorila samo da bi mu se osvetila i napakostila.


Foto: instagram

Inače, Aneli i Janjuš žestoko su se sukobili u više navrata i noćas, tokom emisije "Pitanja gledalaca", gde ju je Janjušević optužio da bi ona rado opštila s Stanislavom Krofakom, Mioninim bivšim, a Majinim sadašnjim dečkom.


Aneli je Marku rekla da je više ne zanima, pa je pred svima za crnim stolom rekla da nema nameru da se miri sa njim u budućnosti. 

- Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne. Čovek je pokazao da na njega ne mogu da se oslonim, odnosno da mogu povremeno, a to nije nešto što mene čini srećnom. Ne bi da izađem odavde i da me ljudi pamte kao neodlučnu ženu. Više mi je muka da ga čekam da se on sredi i predomisli. Mislim, naravno da sam tu za njega kada mu je teško zbog gubitka brata, ali i on će morati da nastavi dalje. Moraće da bude jak zbog ćerke i porodice. Neće niko drugo da stane na noge umesto njega, to mora svima da bude jasno - pričala je ona.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR