Glas Javnosti

Aneli ugrožen opstanak u Eliti: Večeras presudno

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Otkriveno ko su nominovani učesnici "Elite" ove nedelje!

Sinoć su se u "Eliti" odgirale još jedne nominacije. Takmičari popularnog rijalitija su cele noći iznosili mišljenje o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu, koji su bili ovonedeljni potrčci. Većinu glasova dali su Aneli, te će se ona večeras boriti za opstanak.

Voditeljka Ivana Šopić je podigla i takmičare "Elite" koji su tokom nedelje dobili najmanji broj glasova publike, te otkrila koga su verni gledaoci nominovali.
Danka je ugrožena. Pablo je takođe potencijalni nominovani učesnik. Sneža je još jedna koja je ugrožena, kao i Ivan. Samire, pridruži im se i ti. Lakiću, pridruži se i ti. Anđela, tvoj boravak je ovde takođe pod znakom pitanja - rekla je Ivana, pa otkrila da je Samir Ramović dobio najmanji broj glasova ove nedelje:

 

- Samir je nominovan od strane publike - istakla je voditeljka, pa dala reč pevaču iz Crne Gore:

- Nisam iznenađen. Ja sam sve svoje ciljeve ispunio - priznao je Ramović.

Kao i svakog petka, i ovog su Odabrani takmičari dobili priliku da direktno nominuju cimere. Isti broj glasova dobili su Luka Majčica i Anđela Šparavalo, pa će se i oni večeras boriti za opstanak.

- Anđela i Majčica su nominovani od strane Odaranih - otkrila je voditeljka, pa napustila Belu kuću.
Aneli, Samir, Anđela i Majčica će se večeras dobiti priliku da učestvuju u igri Velikog šefa, koja bi mogla da im obezbedi opstanak, a nama ostaje da ispratimo ko će od njih četvoro napustiti Belu kuću.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR