Glas Javnosti

ANĐELA IZLOMILA SVE PO IMANJU ZBOG ZVEZDANA : Helgi popustile kočnice

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Anđela Đuričić pobesnela je nakon rasprave sa Zvezdanom Slavnićem uzela stolicu i krenula da razbija staklo.

Ceo sukob datira od sinoćne emisije kada je Anđela pokazala ljubomoru jer je Zvezdan razgovarao sa Majom.

- Pričao sam o onome da je ona izjavila za Maju - rekao je Zvezdan.

- Maja nju provocira - rekla je Ivana.

- Ona ga je slagala, nisam je provocirala - rekla je Anđela.

- Ja ću sada iz poštovanja, ne prema njoj, nego prema Zvezdanu da prećutim. Ona je ustala da uzdigne Aleksandru, a da ponizi mene. Ja sam se ubacila i spomenula after - rekla je Maja.

- Da li neko misli da sam ja htela da ponizim Maju? Niko to ne misli, a da li neko misli da mene Maja provocira? Da, svi to misle - prodrala se Anđela.


- Majo, šta ste pričali 20 minuta, o čemu? - pitala je voditeljka.

- Ivana, iskreno da ti kažem, videla si ti po mojoj reakciji. Ja se stvarno jesam pronašla...Ispričala sam mu šta se desilo. Zvezdan je rekao da mene gotivi i da ne želi da ja prvociram, ali dam se osetila prozvanom. Indirektno - rekla je Maja.

- Ja sam se obratila Filipu Caru, nisam te spomenula...Kad ti dozvoliš Ani! Ne želim da budeš iz poštovanja u vezi sa Anđelom, zato sada Anđela kaže: "Kraj!" - odbrusila je Anđela Zvezdanu.

- Pošto je došao i rekao mi je: "Sada bih te ponizio, ali nisi zaslužila. Iz inata bih sedeo pored nje celu noć. Do kraja ću te ispoštovati i ostati sa tobom, a zbog ovoga ne bih ostao sa tobom napolju ni tri minuta". Neka sam najgora, neka sam ljubavnica, ali ili me voliš ili me ostavi. Neću ljubomorne scene! Ja sam rekla da ide sa Anom i da razgovara, ja sam govorila: "Pusti Anu da priča, ima pravo na sve". Koliko god ja vama izgledala da volim Zvezdana, ja više volim sebe. Ja mu nisam Ana Ćurčić da mu prelazim preko svega! - urlala je Anđela.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR