Glas Javnosti

ANA ĆURČIĆ I ZORICA MARKOVIĆ UMALO ZARATILE : Pevačica joj održala lekciju

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovarale su u toaletu a Zorica joj je po prvi put zamerila neke stvari i skrenula joj pažnju na njeno ponašanje što je Anu začudilo.

Ana je započela razgovor o sukobu sa Zvezdanom koji je eskalirao u toku noći.

- On je meni rekao da si ti njega javno prozivala za neke organizacije u nasilju. Tu bi trebalo da se stane. Može ona da priča šta hoće ali ona laže, laže. Nisam ja bio idealan, ali ona meni da vrti to stvarno, evo nek sam ja najgori. Njeno okruženje nije dobro po nju. Ne mogu da je gledam očima, zbog svih ti stvari koje radi - govorila je Zorica.

- Koje stvari radim Zorice? - upitala je Ana.

- Sad moram da vodim računa i šta pričam. Kakva organizacija, šta se on buni - rekla je Ana.

- Ti se kao boriš za neka prava za žene. Shvatio je da ga lično pecaš za takve stvari - nastavila je Zorica.

- Ivan je napravio ceo problem i frku oko toga - kazala je Ana.
- Sretnemo se posle te priče na vratima. Ja sam mu rekla da mi njega ne spominjemo i ne ogovaramo i da ova tri dana nismo ništa o njemu pričale. On mi kaže Zorice ne mogu više, kako god da me gledaš ja ne mogu više. Ona nek se druži sa kim hoće ali sve što radi je pogrešno - govorila je Zorica.


- Kaže da si slala Slađu onda ona njega prati, tu je poludeo. Puko je, nije pretio. On hoće da vi normlano odgovarate na pitanja i sve. Znaš šta, vrlo si iritantna u komunikaciji, hoćeš da me pustiš da pričam - dodala je Zorica.

- Videćemo da li će on biti miran za koji dan. Da njemu Ivan svojom pričom zamuti mozak - rekla je Ana.

- Kaže ona je meni svašta rekla. Ja sam mu rekla da prestanete da se sramotite više. Vama se ovde život cepa. Ne valja. Ti Ana isto, možeš da radiš šta hoćeš - kazala je Zorica.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR