Glas Javnosti

Aleksandra Subotić se šetala sa novčanicama od 3.000 evra na glavi u centru Novog Sada, a onda se razbesnela (FOTO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Unajmila je i obezbeđenje od straha

Aleksandra Subotić šokirala je ponašanjem, kada se šetala centrom Novog Sada dok je na glavi imala novčanice od 3.000 evra.

Starleta i bivša zadrugarka rešila je da napravi jedan ekspreriment, što je opisala na Instagramu.

- Kao što možete videti, u mojoj ruci se nalazi 3.000 evra. Došla sam u frizerski salon da napravim najskuplju frizuru u Srbiji - napisala je Subotićeva.

- Lepo mi je, ali me je strah - rekla je Aleksandra pre nego što je izašla u javnost u elegantnoj haljini. Sa sobom je povela i obezbeđenje, za svaki slučaj

Ona je, međutim, uzdignute glave šetala, dok su je prolaznici čudno gledali. Mnogi su se za njom okretali, a nekima je bila inspiracija da je fotografišu. 

Na mrežama je dobila razne negativne komentare na koje je odgovorila.

- Znate da sam ja pre svega dama - ali moram ovo da napišem: "More marš, bagro, nego šta nego ću da šetamo ovako i to uzdignute glave i ponosno! Podržavate švalerke po rijalitijima, prostitutke a smeta vam što Aleksandra šeta sa parama na glavi - e pa ima da šetamo! Vaše su? Ukrala ih nekom!? Ne! Majka sam dvoje dece - poštena žena - radim i zarađujem! Sve ono što jedna žena treba da bude - da poželite da sutra ovakvu ćerku imate! Za mene nema šta loše da se kaže - sem izmišljotina zavidnih! Pozdrav - glasio je odgovor Subotićeve u komentarima.

Podsetimo, Aleksandra je veliku pažnju medija, osim po učesću u rijalitijima, privukla i zbog afere njenog supruga sa Majom Marinković. 

 Glas javnosti /D03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR