Glas Javnosti

Aca Bulić i Taki Marinković pred superfinale: Imamo svoje POBEDNICE! Uskoro počinje surova borba za 50.000 EVRA!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nakon svih ovih nepunih 9 meseci došlo je vreme za kraj. Veliko superfinale zakazano je za večeras, sa početkom u 18 časova, kada će biti izabran pobednik "Zadruge 6", a ta titula pripašće onome za koga vi budete glasali u najvećem broju i čija podrška bude nadmašila ostale.

Zadruga
foto: printscreen

O mnogima se pričalo i najavljivalo, mnogi su nesvesno postali deo ovakvog šou programa. Neki su svoju popularnost krunisali ulaskom u sam rijaliti, a neki su se pažljivo krili. Jedno je sigurno, sve ono o čemu se govorilo i šta smo mogli videti, ostaće zabeleženo pod budnim okom kamere.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: prrivatna arhiva

Aca Bulić je jedan od mnogih koji je postao poznat javnosti kao najveća ljubav Ane Ćurčić. On je sinoć došao na superfinale u prisustvu Anine majke Mile i kume Milene Kačavende. Evo šta je imao da poruči:

Osećam se pobednički večeras, verujem u Anu - rekao je Bulić.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: privatna arhiva

Takođe, veče iz nas obeležilo je i pojavljivanje Takija Marinkovića, oca Maje Marinković.

- Došli smo da završimo ovu sezonu uspešno, ko je prvi ušao, taj će zadnji i da izađe, a to je, naravno, Maja Marinković. Ove godine sam prezadovoljan Majom, pokazala je da je sazrela i pokazala je drugo lice, da je smirena i da može da izdrži do kraja - rekao je Taki.

Glas javnosti / K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR