Glas Javnosti

ZGODNI ZADRUGAR zarađivao ogromne pare ali zbog kazni mu neće ostati ni PREBIJENA PARA

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Kontraverzni učesnik Zadruge, Mensur Ajdarpašić sukobio se sa Markom Osmakčićem, a njegovu devojku Viktoriju pogodio je bubicom u glavu i naneo joj lakše telesne povrede, nakon čega je veliki šef odlučio da ga zbog ponašanja kazni oduzimanjem tromesečnog honorara.

Po ulasku u Zadrugu 5  takmičari su bili upoznati s pravilima koja bi trebalo da poštuju, a ukoliko ih se ne budu pridržavali, slede novčane sankcije ili, u najgorem slučaju, diskvalifikacija. Budući da mnogi od njih nisu poštovali pravila rijalitija, veliki šef ih je udario po džepu, a najgore od svih prošao je Mensur Ajdarpašić.

Mensur je apsolutni rekorder u gubljenju novca - kako prenosi objektiv.rs. Njemu je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog sedmičnog honorara. Navedenu računicu je bilo lako izvesti, premda je Mensur tokom jednog razgovora sa majkom Teodore Džehverović, koja svakog ponedeljka obilazi imanje i utiče na učesnike kako bi njihovo okruženje u imaginarijumu bilo što čistije, priznao da sedmično zarađuje neverovatnih 4.500 evra.

Mensur je nakon nezadovoljstva što u kući vlada opšti haos zbog nehigijene, on je šutnuo praznu flašu, pri čemu je probudio Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića. Odmah potom Marko je ušao u verbalni sukob sa Mensurom, nakon čega ga je Baranin šutnuo nogom, što je izazvalo žešću tuču, pri čemu je odmah reagovalo obezbeđenje, kao i mnogi ukućani, u nameri da ih smire.

Iako se situacija na trenutak smirila, nastavljene su psovke po imanju. Viktorija je u tome bila najglasnija, a Mensur ju je nakon psovki upućenih na račun porodice pogodio bubicom direktno u glavu, pri čemu je Viktorija zadobila lakše telesne povrede.

Zbog grešaka koje veliki šef ne toleriše odlučio je da kazni Mensura oduzimanjem tromesečnog honorara, što znači da je, ako je verovati Mensurovim rečima o iznosu dogovorenog novca, Baranin ovog puta ostao kratak za čitavih 18.000 evra. Ako se ovoj računici dodaju i prethodne kazne, ispada da je Ajdarpašić u ovom trenutku Pinku dužan neverovatnih 76.500 evra. 
Nama ostaje da vidimo kako će se sve završiti i kom zadrugaru se isplatilo a kome ne.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR