Glas Javnosti

MOKA SLAVNIĆ stao u odbranu sina, pa RASKRINKAO plan Ane Ćurčić: ZVEZDAN IMA VELIKO SRCE, VRLO JE ADAPTIVAN...

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti / Informer

Sinoć je u rijaliti "Zadruga 6" ušla Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Moka je prokomentarisao Anin ulazak i njenu želju da "uništi" Zvezdana.

- To je ego koji je malo srušen, njena osveta. A to da malo dete ide u ćošak... Ana ima sreće što Zvezdan ima veliko srce. Najavila je da će ga uništiti, ali sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. On je emotivan, a ona na to ide. Ono što smo videli sinoć, to je jedan od najgorih mogućih poteza kad bivši partner počne da iznosi prljav veš. Ako ti nije bio dobar, što ga nisi ostavila? - rekao je Slavnić i rekao da ne razmatra ulazak u rijaliti:

- Ne, ne mogu sebe da zamislim tamo. Da nisam olimpijski šampion, možda... Sramota bi bilo da uđem.

Moka je Jovani potvrdio navode da Ana čuva Zvezdanovu majku, tj. Slavnićevu bivšu ženu.

Istina je. Za to može da joj se zahvali do groba, ali ako nema emocije prema njoj, džaba sve... 

Zoran je istakao da njegov sin ima dosta kvaliteta.

- Zvezdan je hrabar, to nam je zajedničko. Hrabar, pravdoljubiv, svaka žena bi volela da ima takvog zaštitnika. To su divne osobine. Strašno je adaptivan. Ali je opasno što ga ne plaši da ponovo učini neko krivično delo - zaključio je on.

Moka je rekao da Anu gleda kao svoju ćerku i ne smeta mu ako uzme prvo mesto, ali veruje i da njegov sin može daleko da dogura.

- Gledam je kao da mi je ćerka koja me uvredila, ako zvezdan ostane a nikoga ne nokautira, zvezdan može daleko da dogura. Interesantno je samo dok su njih dvoje unutra. A što se mene tiče, neka uzme prvo mesto.

O Mariji Kulić, koja je kritikovala Zvezdanove postupke u rijalitiju, nije imao lepe reči.

- Ne smeta mi što se Marija Kulić javlja, nego zato što je klimakterična žena koja krešti, a dželat je svoje rođene ćerke. Drži moralni kod, izbacila grudi i gleda u Bebicu. Ali neću te optužbe da iznosim, više volim sa argumentima da se bavim. Da uđem rastavio je na proste činioce. Sa operacionog stola je gurnula ćerku u rijaliti! Miljana je belo roblje.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR