Glas Javnosti

Dalila tvrdi da je jedva sačuvala ŽIVU GLAVU, Car je isprozivao za Gringa, pa nastao HAOS!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Dalila Dragojević u emisiji "Narod pita" komentarisala je simpatije koje njeni roditelji gaje prema Dejanu, pa se Car ubacio i otkriod a ima Gringa u prirodnoj veličini, a Lukinu sliku drži na zidu.

Pa Dragojevićeva otkrila zašto je plakala na pumpi.

- Dejan je rekao da ostaje pri svim tvrdnjama na račun tovje majke. Da li je ona možda tužila bivšeg zeta? - pitao je voditelj.

- Ne, ne. Ja ne ulazim u njihov deo. Ali čemu potreba da ga toliko uzdižu i veličaju, a on ih spušta. Oni i dalje imaju lepo mišljenje o njemu. Konstantno mi govore da je bio u pravu za ovo i ono. To je sve zbog veze sa Carem - rekla je Dalila, pa dodala: 

- Moj stav je da ne treba da ga veličaju jer nije za veličanje. Oni su bili dobri prema njemu, i on j eprema njima, kao i ja. Za mene je on niko i ništa, a za njih je možda čovek koji će im ostati u epom sećanju. oni će uvek naći manu za bilo koga ko je u mom životu.

- Da niko nije kao Deki - rekao je Darko.

- Uvek će misliti da je to zbog medijske pažnje. Ostalo mi je tih pet godina, ali ne osećam ništa. Ove žene što pričaju pa kako, koga si ostavila i izgubila. Ja nemam šta da žalim, možda je mene nekad stizalo pokajanje pa da ne znam šta sam uradila od svog života - rekla je Dalila. 

-Koliko ti je Huso pao u očima kad je komentarisao tebe i Aleks? - glasilo je pitanje.

- Onoliko koliko sam dao odgovor. Ispao mije iz oka posle mog izlaganja. Ne bih mu se javio da ga sretnem na ulici - rekao je Dejan.

- U Dejanovoj kući je sad veselje. Kako se ti osećaš kad vidiš to? - pitao je Darko

- Ne gledam to. neke stvari su neizbežne, ali se ne osećam krivom jer nisam uticala na to. Imala sam dva stava, da nisam kriva za njihovo razilaženje, i da je taj brak za mene bio lep - rekla je Dalila.

Dejan nema nigde tvoju fotografiju na zidu, a obećali su to - dodao je Tanasijević.

- Ne znam zašto se to ne rešava, ali sam ja Gringa napravio u prirodnoj veličini, a Luku sam okačio u sobi - rekao je Car.

- Ja da sam htela da ga zgazim, zgazila bih ga - rekla je Dalila.

- Ti si žustar vozač Dalila, video sam te sinoć - rekao je Darko.

- Deset minuta nakon toga sam mogla da nastradam. Otišla sam do pumpe i plakala, ali sreća nije ništa bilo - rekla je Dalila prenosi kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR