Glas Javnosti

Aleks Nikolić se oglasila tik pred porođaj i podelila SNAŽNU PORUKU

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a gotovo svakodnevno na svom Instagramu objavi po neku poruku koja joj se dopada.

Trudna bivša zadrugarka objavila jake reči u kojima se pominje vera i Bog.

- Podsetnik: Bog zna gde, kada i ko. Ostani miran i veruj svom Bogu do kraja. On svoje verno dete neće razočarati - piše na storiju Aleks Nikolić.

Filip Car, inače, planira da ponovo zaprosi Nikolićevu. 

- Aleksandra i Filip su na korak do pomirenja. Iako je jako povređena zbog njegovog ponašanja prema njoj, Aleks stvarno vidi da se Filip promenio, čuju se svaki dan i upućen je u sve vezano za njihovu ćerkicu - rekao nam je izvor nedavno na početku razgovora.


- Filipu je mnogo žao što Aleksandra nije kod njega u Hrvatskoj. Želeo je da se ona tamo porodi i da žive kao porodica na okupu. Sada je spreman na sve kako bi ispravio odnos sa njom i bio prisutan u životu njihove ćerke. On će najpre doći u Beograd kada se Aleks bude porodila i planira da ostane neko vreme uz nju kako bi joj pružio svu pomoć i podršku oko bebe. Takođe, namera mu je da je ponovo zaprosi nakon što ona izađe iz porodilišta - rekao nam je potom sagovornik.

- Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi voleo da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se verovatno venčati kada bude i krštenje deteta naredne godine.

Glas javnosti/K04S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR