Glas Javnosti

ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO! Slavni glumac izgubio sina, a onda završio sa lisicama na rukama (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Majkl Madsen uhapšen je u Malibuu zbog upada na tuđi privatni posed.

Policija je pozvana da dođe u kuću u Malibuu koju iznajmljuje Madsen, a pozvao ih je vlasnik kuće, koji je glumca zadržao do dolaska policije.

Još uvek nije poznato zašto je vlasnik nekretnine pozvao policiju i podneo prijavu protiv Madsena. Medsen je potom prevezen u obližnju bolnicu i doveden u policijsku stanicu.
Dobio je kaznu od 500 dolara za prekršaj i pušten je u četvrtak ujutru, pisalo je u policijskom izveštaju.


Vest o njegovom hapšenju dolazi samo mesec dana nakon što je njegov 26-godišnji sin Hadson oduzeo sebi život iz vatrenog oružja na ostrvu Oahu.

"U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan. Moja poslednja poruka od njega bila je Volim te, tata", rekao je Medsen u izjavi za Los Ađeles Tajms prošlog meseca.

"Nisam video nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam da shvatim sve i da razumem šta se dogodilo. Imao je tipične životne izazove koje ljudi imaju s novcem, ali želeo je porodicu. Gledao je prema svojoj budućnosti, tako da je to čudno. Jednostavno ne mogu shvatiti šta se dogodilo", dodao je glumac tada.

Ovaj glumac kojeg često u medijima navode da važi za "poslednju opasnu holivudsku facu", najavljen je i kao veliko ime koji će igrati u narednoj sezoni serije "Južni vetar". BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR