Glas Javnosti

“TANKO, TANANO”! ŽIKA TODOROVIĆ PROMENIO PROFESIJU: Evo šta je poručio (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Mnoge pratioci se nisu začudili ovim potezom poznatog glumca.

Glumac Srđan Žika Todorović se trudi da svojim pratiocima na društvenim mrežama uvek ulepša dan. Sada je ponovo podelio slike o kojima se priča, a na kojima vidimo kako svira na ulici.

"Ulični svirač, drugi deo – napisao je on u opisu objave, dok na fotkama vidimo kako su ispred njega, na ulici, pare i kese. Tanko, tanko! Prelazim na autotjun, to je sad moderno" - piše u oblačićima pored njegove glave.“Legendo”, “sve bih ti pare dala”, “car”, neke su od poruka koje je dobio.

Žika je, podsetimo, pre nekoliko nedelja objavio tri fotke u jednom postu, a na prvoj sedi na ulici sa kačketom ispred sebe i gitarom u rukama, a u strip-oblačiću piše: “Daj neku kintu bato”.

Mnogi pratioci se nisu začudili jer naš glumac ima jaku muzičku pozadinu, a oni malo stariji pamte i da je svirao bubnjeve u kultnoj grupi EKV, prenosi Objektiv.“Ulični svirač”, pisalo je u opisu fotografija.

Na drugoj fotki se u kadru vidi nečija ruka dok spušta 20 dinara u kačket, a ovog puta u strip-oblačiću i to onom koji označava unutrašnje misli, Žika je pomislio ovo: “Al’ se ovaj stis’o za 20 kinti”.

Na kraju, u još jednom oblačiću, otkriveno je da Žika svira pesmu “Crni leptir” od Ju grupe. Naravno, komentari i tada nisu izostali i svi su bili oduševljeni fotografijama.

“Sledeći put bubnjevi i palice, kao nekad, najjače”, “kakav je to kralj”, “trenutno gledam “Vratiće se rode” i umirem od smeha… Dule legenda” itd.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR